Üç futbolcuya 18'er maç ceza

Üç futbolcuya 18

Balıkesir İl Disiplin Kurulu Ceza Yağdırdı



Balıkesir
İl Futbol Disiplin Kurulu, amatör futbolculara ceza yağdırdı. Buna göre, Ergama'da, 1. Amatör Lig'e dahil olarak oynanıp, skor 1-1 iken, 80. Dakikada Ergamaspor'un 5 futbolcusunun ard arda kırmızı kart görmesi nedeniyle tamamlanamayan Ergamaspor-Savaştepe Belediyespor maçı, İl Disiplin Kurulu kararlarına damgasını vurdu.

İl Disiplin Kurulu, kırmızı kart gördükten sonra hakemlere küfür ve hakaret ederek saldıran, tartaklayan, krampon fırlatan, hakemin formasını yırtan Ergamaspor oyuncularından İsmail Eren Yılmaz ve Fatih Dündar'a 18'er maç, Sefa Aslan'a 10 maç, Feyyaz Dolaşan'a 4 maç, Sezer Kadir Yıldırım'a ise 3 maç karşılaşmalardan men cezası verdi.

Kurul, ayrıca, Yeni Esnafspor oyuncusu Mümin Manga'ya 18 maç, aynı takımdan Ali Rıza Demirkol'a 4 maç ve Yaşar Kalaycıoğlu'na ise 3 maç ceza verirken, C.M.Sanayispor'dan Veysi Balcık'ı 8, Küçükköy Belediyespor'dan Batuhan Ergin'i 5, Ayşe Bacı Fatihspor'dan İsmail Cebir'i 3, Furkan Korkmaz'ı 2, Altınova Belediyespor'dan Okan Alan'ı 3 ve 2008 Yeni Mahallespor'dan Tayyip Akkoç'u 6 maç men cezasına çarptırdı.






Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı